Župan i zamjenici su u Solinu i Kaštelima bili na raspolaganju građanima kako bi iz prve ruke čuli što još mogu napraviti

Župan i zamjenici su u Solinu i Kaštelima bili na raspolaganju građanima kako bi iz prve ruke čuli što još mogu napraviti

U Kaštelima se 'županijskom štandu', podsjetimo, pridružila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, zamjenici Luka Brčić i Ante Šošić te svi pročelnici u Solinu i Kaštelima bili su s građanima na trgovima i predstavljali im sve 'što je na raspolaganju' te čuli iz prve ruke od građana što bi mogli još napraviti. Na ovaj potez su se odlučili u mjesecu kada se obilježava 25 godina Županije.

- Mjere koje imamo teško dopiru do građana i želja nam je bila da budemo u neposrednom kontaktu s građanima -  rekao je Boban. 

Od dostupnih mjera izdvojio je poticaje za male gospodarstvenike,  OPG-ove, za energetsku obnovu obiteljskih kuća, za đake, za studente....

- Županija mora biti proaktivna i u suradnji s građanima, imamo sredstva, iskoristit ćemo ih na pravi način, za boljitak naših građana - podvukao je župan.


U Kaštelima se 'županijskom štandu', podsjetimo, pridružila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Dobila je prigodnu majicu, dojmio je se izlazak na ulicu vrha regionalne vlasti.

- Jako su mi dobri dojmovi - odgovorila je u prolazu.

Okupljeni građani su dobacili da žele i 'drugi mandat', a to smo joj pitanje i mi uputili neposredno prije ulaska u kombi.

- Korak po korak - uzvratila nam je.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare