Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZVIJEZDA INOVE: 'EMmobile' Marija Ljubičića osvojio Ruse

ZVIJEZDA INOVE: 'EMmobile' Marija Ljubičića osvojio Ruse

Josip Papak kaže da je štand inovatora iz Runovića najposjećeniji

Ruska ocjenjivačka delegacija na Međunarodnom sajmu inovacija INOVA, predvođena dopredsjednikom Ruske željeznice, izabrala je Marija Ljubičića za najboljeg mladog inovatora.

Njegov futuristički elektromobil 'EMmobile', koji se, kako tvrdi, napaja bez priključka na električnu energiju i bez prirodnih izvora, osvaja publiku u Zagrebu gdje se još sutra održava sajam. 

- Za sada je Mario zvijezda Inove s najvećom posjećenosti štanda. Čak su i maturanti Tehničke škole Imotski, pod vodstvom profesora Josipa Domazeta i profesorice Ruže Žarković, došli u posjet - kazao nam je Josip Papak iz šibenskog Društva inovatora Faust Vrančić, koji su momku iz Runovića dali potporu.

Vaša reakcija na temu