Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Catering Dalmacija: Nudimo isključivo domaći pršut, a našli smo najbolji poljički soparnik

Catering Dalmacija: Nudimo isključivo domaći pršut, a našli smo najbolji poljički soparnik

Formula uspjeha je dobar omjer kvalitete i cijene - kaže vlasnik obrta Željko Drašković

Catering Dalmacija na tržištu je godinu dana, a vrlo je brzo ovaj obrt u vlasništvu Željka Draškovića izašao iz granica matičnog Solina. Nude usluge cateringa za vjenčanja, domjenke, poslovne konferencije te razna društvena zbivanja, a već sada, kao što im i samo ime govori, zaprimaju narudžbe iz cijele Dalmacije.

- Zaista smo zadovoljni prvom godinom rada. Poslove uglavnom dobijemo nakon što gosti nekog vjenčanja budu zadovoljni viđenim, pa nas zovu i da njima organiziramo catering - kaže nam Željko Drašković.

Formula uspjeha je, smatra, dobar omjer kvalitete i cijene, a ovo prvo osigurava domaćim proizvodima koje nabavlja od provjerenih dobavljača.

- Pršut je domaći, nabavljamo ga po prilično visokoj cijeni, ali ljudi itekako vide razliku između tog kvalitetnog proizvoda i onoga kojega se može nabaviti za 80 kuna po kilogramu u supermarketu. Dosta smo truda uložili da pronađemo najbolji poljički soparnik, promijenili smo nekoliko OPG-ova dok se nismo uvjerili da nema boljega u cijeloj Dalmatinskoj zagori - otkriva Drašković.

Mesni i riblji kanapei, francuska salata, slani i marinirani inćuni, kozice na pariški, lignje na kolutiće, salata od hobotnice i razni kolači također su dio standardne catering ponude, a naručiti se mogu i topla jela. Svakodnevno, naime, pripremaju i tople marende.

- U Solinu je smještena naša moderno opremljena kuhinja,  a sa svojim dostavnim vozilom i konobarima spremni smo opsluživati i događaje od više stotina gostiju. Prilagođavamo se željama klijenata, tako da gotovo ništa nije problem realizirati... - zaključuje vlasnik Drašković.

Vaša reakcija na temu