Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dječje revije na Wedding Dayu: Pogledajte male modele na pisti!

Dječje revije na Wedding Dayu: Pogledajte male modele na pisti!

Baby Center i Koko Kids Store su se predstavili u Spaladium Areni

Vjenčanja su jedan od najvažnijih dana za mladence, a na sajmu Wedding Day nisu ostale zaboravljeni ni oni najmlađi. Slatki i glamurozni mali modeli prošetali su pistom u Spaladium Areni u odjeći iz Koko Kids Storea, trgovine smještene u centru Mall of Split. Osim njih, predstavio se i Baby Center s kolekcijom Cool Club, a radi se o odjeći za bebe i djecu do osam godina, modelima izrađenima od laganih, nježnih materijala. Baby Center, dodajmo, nalazi se u City Centeru one. 

Dodajmo da su splitske Perlice bile zadužene za zabavni dio, a Iva i Ema Čagalj, kćerke popularnog Jole, na kraju su zapjevale.

Vaša reakcija na temu