Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ellina poruka Dinu nakon udaje: 'Tata, ako gledaš, sve je OK'

Ellina poruka Dinu nakon udaje: 'Tata, ako gledaš, sve je OK'

Vjenčanje Elle Dvornik i Charlesa Pearcea održano je u Las Vegasu

Ella Dvornik udala se za dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea i poslala je emotivnu poruku svom ocu Dinu Dvorniku.

- Hvala svima na čestitkama. Jedino je nedostajao tata da me odvede do oltara, ali je u srcu uvijek i zauvijek. Tata, ako gledaš, sve je OK, imam muža koji me čuva i voli. Fališ nam puno, puno. I sretan rođendan mojoj najdivnijoj mami, tvojoj ženi. Ljubav se zove imenom tvojim i našim - napisala je Ella Dvornik koja se udala u Las Vegasu.

Ella je ranije uz fotografiju s Charlesom objavila:

- Prije pet godina kad smo se upoznali htio me je odvesti u Vegas da me oženi. Nisam imala vizu, sad je imam! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak, nego da ga obilježimo još sretnijim početkom? Tri godine smo se trudili organizirati vjenčanje, al' pošto su nam obitelji na drugim krajevima Europe bilo je jako jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao 'We did it our way'. I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je!

Vaša reakcija na temu