Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Epic Pictures EPIC PICTURES: 'Nevidljivi' fotograf najbolje uhvati iskrenu emociju

EPIC PICTURES: 'Nevidljivi' fotograf najbolje uhvati iskrenu emociju

Vjeko Bilota smatra da je svako vjenčanje posebno, a posvećuje pažnju i najmanjim detaljima

Na nedavnom sajmu vjenčanja Wedding Day predstavio se brand 'Epic Pictures', a njegov vlasnik Vjeko Bilota bio je službeni fotograf manifestacije u Spaladium Areni. Reporterski posao s Wedding Daya razlikuje se od njegovog glavnog u koji ulaže više vremena, razmišljanja i emocija. Govorimo o fotografiranju vjenčanja, tog posebnog dana koji zaslužuje i posebne uspomene.

- Moj odnos s klijentima je specifičan, a moj pristup nenametljiv. Volim upoznati klijente i njihove želje prije vjenčanja, smatram da je to bitno kako bi bili opušteni i prirodni. Na vjenčanju nastojim ostati nenametljiv i 'nevidljiv' kako bi dobio iskrenu emociju u posebnom trenutku. Smatram da taj trenutak ostaje zabilježen zauvijek fotografijom - govori nam Bilota.


Bavi se isključivo fotografijom i osobno fotografira svako dogovoreno vjenčanje, nema 'podizvođača'.

- Tako imam potpunu kontrolu, smatram da je to korektan pristup poslu. Želim zadržati kvalitetu, nije poanta uzeti previše posla i samo ga odrađivati. Osim toga, s vremenom sam shvatio da je moja vizija isključivo moja i da samo ja mogu u potpunosti ostvariti zamišljeno i prenijeti svoju emociju. Treba ustrajati u svojim snovima i biti strpljiv, klijenti to prepoznaju.

Vjeko posvećuje pažnju i najmanjim detaljima. Smatra da je svako vjenčanje posebno, drugačije i da ima svoje trenutke za zabilježiti fotografijom koja priča svoju priču. A priču ima i njegov splitski ured na Sućidru, nekadašnja djedova radnja, pa i sada u tom prostoru vidimo stare drvodjelske radove, a materijale karakteristične za Dalmaciju voli vidjeti i na vjenčanim fotografijama.


- Koristio sam oblutke, prešano bilje, drvo masline, mornarske čvorove... Pronalazim nekakvo zadovoljstvo u samom procesu izrade i na taj način dajem taj posljednji dodir svoje osobnosti.

Ponudio nam je i poruku za kraj:

- Što god da radite, radite iz strasti i ljubavi. Ništa nije nemoguće, potrebno je samo prilagoditi perspektivu. Vjerujte u svoju viziju i ne odustajte od svojih ciljeva.

Vaša reakcija na temu