Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ribnjak: Organizirajte vjenčanje uz osobnog asistenta, a nakon romantične večeri s uzvanicima prespavajte u luksuznim kućicama na plaži

Ribnjak: Organizirajte vjenčanje uz osobnog asistenta, a nakon romantične večeri s uzvanicima prespavajte u luksuznim kućicama na plaži

Kuhari s dugogodišnjim iskustvom pripremaju najukusnija jela koristeći domaće namirnice

Omiš nudi sjajan restoran za proslave vjenčanja, obljetnice i domjenke uz mogućnost organiziranja kongresa i prezentacija. U sklopu kampa Galeb nalazi se sala za vjenčanja Ribnjak. Restoran je kapaciteta 250 osoba, s vanjskom terasom i prostranim parkingom uz sam objekt.

- U intimnoj atmosferi renoviranog restorana prepustite nam brigu o jednom od najvažnijih dana u vašem životu. Stručno i ljubazno osoblje restorana, naime, prati svaki detalj od ulaska u salu do završetka svečanog slavlja, a osobni koordinator pobrinut će se da sve vaše želje budu ispoštovane - poručuju mladencima iz Galeba.

Prekrasan ambijent omogućava i indirektna LED rasvjeta restorana.

- Na samom ulazu u salu osjećat ćete se kao članovi kraljevske obitelji i iskoristiti priliku fotografirati se na crvenom tepihu uz romantičnu pozadinu osvijetljenih palmi.  Čokoladna fontana oduševit će Vaše goste i razveseliti Vaša nepca dok lagano pijuckate aperitiv u iščekivanju mladenaca - dodaju.

Kuhari s dugogodišnjim iskustvom pripremaju najukusnija jela  koristeći domaće namirnice.

- Oduševit će vas pašticada s domaćim njokima, a pripremili smo i za mladence i veći izbor menija, dozvoljavamo i mogućnost kombiniranja.

Nakon veselja, mladencima su osigurali odmor i opuštanje u luksuznim kućicama na plaži. Posebne cijene smještaja odobravaju i njihovim uzvanicima.

- Ponesite dobro raspoloženje, a ostalo prepustite nama!


Prijedlog menija za nadolazeće blagdane 

Morski specijalitet

Predjelo: inćuni na posteljici od rikule

Glavno jelo: tunjevina a la pašticada

Desert: torta tri vrste čokolade

Vaša reakcija na temu