Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GANGSTER DOBIO KONKURENCIJU: Agencija za upoznavanje 'So Sweet' otvorila ured u Splitu

GANGSTER DOBIO KONKURENCIJU: Agencija za upoznavanje 'So Sweet' otvorila ured u Splitu

Pri posredovanju tvrtka garantira međusobnu tajnost podataka

Nakon 15 godina poslovanja u Rijeci, agencija za upoznavanje 'So Sweet' otvorila je ured i u Splitu. Usluge su namijenjene svakoj fizički slobodnoj osobi koja ima želju i mogućnost ostvariti trajnu vezu, suživot ili brak. Svakome tko je usamljen i ima želju pronaći 'srodnu dušu'.

- Zbog brojnih novih članova otvorili smo ured u Splitu i time olakšali postojećim, ali i novim klijentima s područja Splitsko-dalmatinske županije da ne moraju više putovati na sastanke u Rijeku ili Zagreb. Za prijavu je dovoljno nazvati broj telefona ili poslati e-mail - rekla je direktorica Ita Štefanek.

Nakon što se osoba javi, dogovara se sastanak uživo radi upoznavanja klijenta, a nakon toga slijedi potpisivanje Ugovora o posredovanju pri upoznavanju, kojim (između ostalog), agencija garantira međusobnu tajnost podataka. Osoba se fotografira ili ostavi svoje fotografije, uzimaju se podaci, zapisuje stil života, obrazovanje, hobiji, afiniteti, želje, kao i karakteristike tražene osobe. 

Vaša reakcija na temu