Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Magic Mirror: Namjestite se ispred ogledala i napravite najbolji selfie ikad!

Magic Mirror: Namjestite se ispred ogledala i napravite najbolji selfie ikad!

Svaki događaj može biti 'začinjen' s dodatnom dozom humora i zabave - rekao je Joško Matas

Magic Mirror Photo Booth ogledalo je novi i inovativni dodatak svim vrstama događaja. Bilo da se radi o vjenčanju, rođendanu, proslavi godišnjice, korporativnom eventu… Riječ je o interaktivnom zrcalu s integriranim ekranom osjetljivim na dodir, HD fotoaparatom te pisačem za trenutni ispis fotografija. 

- Osobe se, gledajući u ogledalo, namještaju te fotografiraju. Zatim pišu poruku po touch ekranu te po želji kreiranu fotografiju šalju na mail. Na kraju se fotografije ispisuju odmah u jedan ili više primjeraka - pojasnio nam je vlasnik tvrtke Joško Matas.

Naručitelji usluge ne trebaju brinuti kako sve instalirati...

- Kompletnu brigu o postavljanju i upravljanju ogledalom vrše naši djelatnici. Magic Mirror Photo Booth nudi više opcija najma ogledala, prilagođenih različitim potrebama i budžetu. Pokrivamo sve vrste događaja na području cijele Hrvatske, pa i šire - dodao je Matas.


Za zabavniji doživljaj tu je i 'Funny Box' s raznim rekvizitima poput kape, šešira, naočala, perike...

- Svaki događaj može biti 'začinjen' s dodatnom dozom humora i zabave - poručio je za kraj Joško Matas.

Vaša reakcija na temu