Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vjeko Bilota Pogledajte fotogaleriju s Wedding Daya, danas je završni dan sajma u Spaladium Areni

Pogledajte fotogaleriju s Wedding Daya, danas je završni dan sajma u Spaladium Areni

Održat će se cooking show, predavanja, radionice, modna revija, izvlačenje dobitnika...

Gala dobrotvorna modna revija održala se u subotu u Spaladium Areni u sklopu sajma Wedding Day, a svojim nastupom su događaj 'začinile' Lana Jurčević, te Mirella Meić i Zorica Bučić. Prije toga je upriličeno natjecanja za vizažiste 'Make up za vjenčanja' i degustacija torti, a treba spomenuti da sajam ima humanitarnu notu - prikupljaju se sredstva za udrugu Anđeli.

Danas je zadnji dan sajma, a evo programa...

10:00h - OTVARANJE TREĆEG DANA SAJMA
11:00h - Početak cooking showa.
13:00h -  Predavanje 'Anti-aging tretmani, kako se riješiti bora?' - dr. Linda Galić / Studio ljepote Gorica
14:00h - Predavanje o najnovijim svjetskim estetskim metodama kojima se tretiraju lice i tijelo a koje su dostupne u Splitu - dr. med. Anđela Prolić / Medicinsko-estetski centar Dermamed,Split
15:00h - Prezentacija Delux SHR aparata uz besplatne tretmane uklanjanja dlačica s pazuha ili nausnice - Delux art
16:00h - Predavanje na temu lasersko skidanje dlaka, detox organizma (hidrokolonoterapija) - Dr. Linda Galić / Studio ljepote Gorica
16:30h - Cvjetna radionica cvjećarnica Mis, Split - moderatorica Ivana Radić
17:00h -  Modna revija uz proglašenje pobjednika cake natjecanja, dodjela stručnih priznanja za izlagače. Izvlačenje dobitnika dobrotvorne tombole za posjetitelje.
20:00h - ZATVARANJE SAJMA

Vaša reakcija na temu