Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Romantična noć u Ninu: Ne brinite ako niste našli srodnu dušu, nećete biti sami...

Romantična noć u Ninu: Ne brinite ako niste našli srodnu dušu, nećete biti sami...

U subotu navečer će se u Ninu održati Festival romantike

Kažu da čovjek bolje pamti dobre uspomene nego one loše. Stoga možemo reći da su upravo te dobre uspomene pokretač koji nas motivira i daje snagu za prolazak kroz život. Najljepše uspomene stvaramo sa našim voljenima, čineći tako trenutke vječnima.
Turistička zajednica grada Nina i ove se godine pobrinula da stvorite nezaboravne uspomene u najromantičnijoj destinaciji Europe - Ninu, tako da će se u subotu, 18. kolovoza , u Ninu održati 4. Festival romantike - Romantična noć.

- Ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, ne brinite se. Na Romantičnoj noći imat ćete priliku kupiti narukvicu s brojem i na susretu parova potražiti osobu s jednakim brojem kao i vašim. Tko zna možda će ova večer biti upravo ona na kojoj ćete upoznati osobu s kojom ćete odlučiti provesti ostatak života, okušajte sreću na romantičnoj tomboli i uživajte u raskošnom vatrometu - poručili su iz Turističke zajednice grada Nina.

- Provozajte se ninskim drvenim brodom, slikajte se ispod ljuboluka, pronađite označena kiss point mjesta, upišite vaše uspomene i misli na memory wall, uživajte u živoj glazbi na više mjesta u gradu, a kad se umorite sjedite na jednu od naših klupa ljubilica, kupite ružu kod Rimljanke, te  otkrijte još mnogo toga što kriju ulice ovog romantičnog povijesnog grada - dodali su.

Vaša reakcija na temu