Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Završio do sada najraskošniji Wedding Day, bosonogi novinar HRT-a Šime Kovačević izazvao simpatije

FOTOGALERIJA: Završio do sada najraskošniji Wedding Day, bosonogi novinar HRT-a Šime Kovačević izazvao simpatije

Suradnja sajma vjenčanja Wedding Day i splitske udruge Anđeli nastavila se i ove godine dobrotvornom akcijom koju su podržale brojne osobe iz javnog života

Najraskošniji, najveći, najposjećeniji i najglamurozniji 6. Međunarodni sajam vjenčanja u regiji bio je hit destinacija ovog vikenda u Splitu. Okupio je više od 180 izlagača na 6000 metara kvadratnih koji su predstavili novitete i svjetske aktualne trendove iz svijeta vjenčanja i oborio je rekorde posjećenosti, otkrila nam je Gordana Franić, direktorica sajma.

Modne revije koje potpisuju saloni Glamour sposa vjenčanice i svečane haljine, Škola likovnih umjetnosti Split i Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, Bakus sposa , Varteks, Anovi, Stella Maris by Gordana Radić, Duchess, Koko kids i Lella design oduševile su buduće mladenke. Vjenčani buketi na reviji bili su iz cvjećarnica St-flowers, TNT i Mis. Najveća je sajamska 'poslastica' bila dobrotvorna gala revija na kojoj su poznati Splićani u svečanim haljinama i odijelima prošetali pistom te podržali dobrotvornu akciju sajma za udrugu Anđeli iz Splita. Akciju je podržao i župan Blaženko Boban u pratnji supruge te je obišao i izlagače istaknuvši gospodarski značaj ovog sajma za cijelu Dalmaciju.

- Za sve one koji planiraju uploviti u bračnu luku, sajam vjenčanja je uistinu bio prava destinacija ovog vikenda! Budući mladenci samim posjetom sajmu mogli su u potpunosti organizirati svoje vjenčanje, počevši od dvorane za vjenčanje, fotografa, cvjećara,raznih dekoracija i detalja, usluge cateringa do odabira torti, kolača, svečanih odjela i bajkovitih vjenčanica. I što je najvažnije, uz sajamske popuste. Najsretniji među njima osvojili su vrijedne nagrade. Glavna nagrada bio je romantični vikend za dvoje u Etno selu Međugorje. Organiziran je i Cake show u čijem žiriju su bili Braco Sanjin i Ivan Pažanin. Dobitnik najkreativnije dekorirane torte je Etno selo Međugorje, a nagrada za najukusniju tortu pripala je Biberonu - rekla je Franić.

Sajam se i ove godine održavao pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Grada Splita, Grada Sinja, Turističke zajednice grada Splita, Hrvatske gospodarske komore-  Županijske komore Split, Grada Sinja i Turističke zajednice općine Klis

Paralelno sa sajmom vjenčanja, u Spaladium Areni održao se 2. sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i estetike Beauty Expo na kojem je više od 40 izlagača iz Hrvatske, Slovenije , Bosne i Hercegovine prezentiralo više od 300 domaćih i svjetskih brendova frizerskim i kozmetičkim salonima. Zlatni pokrovitelj Beaty Expoa bio je So cap & Make up for ever.

Suradnja sajma vjenčanja Wedding Day i splitske udruge Anđeli nastavila se i ove godine dobrotvornom akcijom koju su podržale brojne osobe iz javnog života koje smo u subotu navečer gledali u ulozi modela na Gala dobrotvornoj reviji u Spaladium Areni. Pistom su prošetali Ivan Pažanin, Gianna Apostolski, Marina Fernandez, Dora Vukušić, Marija Boban te novinari HRT-a Regina Zubanović i Šime Kovačević, Ines Nosić i Marko Šiklić s Radio Dalmacije, poznati splitski frizer Ivica Šuljak i novinarka Dalmatinskog portala Antonia Klanac. Nosili su kreacije i vjenčanice Glamour Sposa, Anovi by Ivona Glavaš, Škole likovnih umjetnosti Split i Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, Bakus Sposa, Varteksa, Koko kids, Stella Maris by Gordana Radić, Lella design i Duchess by Snježana Mehun.

Simpatično je bilo vidjeti novinara Šimu Kovačevića kako bosonog šeta pistom u vrhunskom odijelu marke Galileo. Tim je 'performansom' mnoge ugodno iznenadio...

Za frizure modela pobrinuo se Hairbook by Ivica Šuljak dok su pokrovitelji make up bili profesionalni vizažisti Make up for ever. Službeni fotograf sajma bio je Vjeko Bilota iz Epic picturesa, a službeni snimatelj Studio smile. Tehničku podršku sajmu kao i svake godine odradila je Mediteran produkcija.

- Veliki interes Splićanke su pokazale za haljine branda Duchess koje se odlikuju bezvremenskom elegancijom, ali i udobnošću jer se s lakoćom iz dnevne, praktične haljine uz prilagođen nakit i cipele pretvaraju u varijantu za večernji izlazak. Vlasnica brenda Snježana Mehun otkrila nam je da njene haljine nose brojne poznate Hrvatice - Maja Šuput, Ecija Ivušić, Tončica Čeljuska, Antea Kodžoman i Ana Rucner - poručili su iz organizacije.

Kažimo još kako su već tradicionalno voditelji humanitarne revije bili Edita Lučić Jelić i Denis Šabić, a sav prihod namijenjen je udruzi Anđeli iz Splita. Vrhunac večeri svakako je bio nastup Domenice uz koju su zapjevale Joline kćeri Ema, Iva i Tia koji ih ponosno bodrio iz publike. Na reviji je nastupio i poznati pjevač Pero Panjković otpjevavši svoj bezvremenski hit Ruže bijele. A mađioničar - mentalist Guy Pardillos izveo je točku koja je oduševila sve prisutne.

Sajam je tradicionalno zatvoren uz svečanu dodjelu plaketa i zahvalnica, koje je u ime organizatora podijelila direktorica sajma Gordana Franić zahvalivši se svim izlagačima na ukazanom povjerenju.

- Želim vam uspješnu poslovnu godinu u kojoj će vam, uvjerena sam, pomoći i sudjelovanje na Wedding Dayu - kazala je Franić.

Vaša reakcija na temu