Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vaše vjenčanje iz snova je na dohvat ruke uz cijenu stolice već od 41,25 eura!

Vaše vjenčanje iz snova je na dohvat ruke uz cijenu stolice već od 41,25 eura!

Sve što vam je potrebno za vaš najvažniji dan nalazi se u restoranu Kampus

Planirate vjenčanje i tražite savršeno mjesto za svoje posebno slavlje? Ne trebate tražiti dalje od Splita jer restoran Kampus ima sve kako bi vaše snove pretvorio u stvarnost! Uz ekskluzivan popust do 30 % na jelovnike, ispišite s nama najljepše stranice vase ljubavne priče. Brigu o tortama i kolačima za vašu posebnu prigodu također možete prepustiti našem vrhunskom timu slastičara. Na taj ćete način ostvariti popust od 10 % ako vjenčanje organizirate u njihovom restoranu ili ako naručujete veću količinu slastica za vaše osobne prigode.

O čarobnoj transformaciji Restorana Kampus u romantičnu bajku pod zvijezdama vjerujemo da mnogi već znaju. 

'Naime, naš restoran krasi zvjezdano nebo od preko dvije tisuće svjećica koje dužinom cijele sale unosi romantičnu atmosferu u svaki kutak restorana. Osim toga, za naše goste pripremili smo nova glamurozno dekorirana mjesta za slikavanje kako bi njihova priča bila savršeno zabilježena iz svakog ugla.

Naši lijepo dekorirani okrugli stolovi raspoređeni su kako bi osigurali udobnost i prostor za uživanje u vrhunskim delicijama naše kuhinje, a u ponudi možete birati nekoliko različitih boja stolnjaka kojima možete transformirati izgled restorana prema vašem osobnom stilu.

Sve u interijeru restorana podređeno je vama tako da možete birati između dva rasporeda tlocrta sale, mjesto gdje će se nalaziti slatki stol, a za vas ćemo uz to izraditi i personaliziran natpis na videozidu i jelovnik za uzvanike. U našoj proširenoj ponudi možete povoljno unajmiti i popularan Videobooth, koji će rasplesati vaše goste i zabilježiti svaki osmijeh u personaliziranom videozapisu', poručuju iz restorana Kampus.

Njihov restoran, dodaju, nudi ne samo prekrasno uređen interijer već i vrhunsku klimatizaciju i visoki strop koji će osigurati udobnost svim vašim gostima. 

'Jedna od naših posebnih ponuda je organizacija svadbene večeri s noćenjem u apartmanima smještenima u sklopu restorana. S kapacitetom do 400 uzvanika i parkingom za 200 vozila, brinemo se o svakom detalju kako bi vaše vjenčanje proteklo glatko i bez stresa.

Naša profesionalna rasvjeta, velika disko-kugla i prostrana bina pretvaraju naš restoran u idealno mjesto za plesnu zabavu. Pobrinuli smo se i za raznoliku ponudu ugostiteljskih usluga koja uključuje individualno sastavljene jelovnike s ekskluzivnim popustima. Djeca do šest godina večeraju besplatno, dok se za djecu od 7 do 12 godina plaća samo 50 % cijene', poručuju.

Gastronomski doživljaj zagarantiran je uz njihovo profesionalno osoblje koje uključuje koktel-majstora, sommeliera, baristu i kuhare koji su uvijek u korak s najnovijim trendovima.

Sve što vam je potrebno za vaš najvažniji dan nalazi se na jednom mjestu - u restoranu Kampus! 

'Dopustite nam da budemo vaš idealan partner u početku novog poglavlja vašeg života. Kontaktirajte nas putem mobitela (+385 95 4555 400) ili mailom na info@cateringsc.hr i rezervirajte svoj datum danas!', zaključuju.

Vaša reakcija na temu