Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Nicole Artukovich) VJENČANJE GODINE Svjetska elita stiže u Dubrovnik

VJENČANJE GODINE Svjetska elita stiže u Dubrovnik

Glamurozna fešta održat će se za dva tjedna

Prema napisima medija, u Dubrovniku će se vjenčati Nicole Artukovich, inače Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena te zaručnica poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter.

Par je svoju dugogodišnju vezu započeo još prije trinaest godina dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji, a mladenkini djed i baka su napustili Dubrovnik te su se preselili u SAD. 

Nicole je svoju vjenčanicu pronašla također u Hrvatskoj, i to u salonu Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Inače, legendarni pjevač Rod iza sebe ima dva razvoda i osim dva sina s Lancaster ima još šestero djece, a njegova najstarija kći Sarah Streeter (57) sedam je godina starija od njegove supruge, piše Showbuzz.

Vaša reakcija na temu