Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Wedding Day: Kraljica svadbi Maja Šuput iskočila iz torte, novinari u ulozi modela

Wedding Day: Kraljica svadbi Maja Šuput iskočila iz torte, novinari u ulozi modela

U Spaladium Areni se još danas održava sajam vjenčanja, a sinoć se moglo pogledati reviju

Sinoć je u Spaladium Areni, u sklopu 4. sajma vjenčanja 'Wedding Day', organizirana i humanitarna revija za Dječji dom Maestral u kojoj su sudjelovali brojni poznati te splitske novinarke i novinari. Pistom su se prošetale Ines Nosić, Hrvoje Krolo, Regina Zubanović, Ilija Radić, Mirella Meić, Mario Jurič, Ivana Šilović i Marija Boban.

Reviji je prethodila prodaja kolača i torti za koju je bila zadužena pjevačica Maja Šuput koja je kasnije svojim pjesmama u rasplesanoj atmosferi počastila okupljene. Kraljica svadbi podigla je atmosferu na sajmu te je napravila pravi show iskočivši iz najveće torte.

Organizatorica sajma Gordana Franić kazala je da je ovo bio najbolji glamur kojeg je mogla zamisliti jer su novinari oni koji nose životne priče i kako se to svakako treba ponoviti.

- Ne znam koliko smo u ovom trenutku skupili novca, to ćemo naknadno prebrojiti i objaviti. Znam da je bila odlična atmosfera - kazali su u organizaciji.

Novinari su nosili Varteksova odijela, a novinarke su bile u vjenčanicama Glamour Spose. Sjajno su se snašli u ulozi modela.

- Sretni smo i ponosni što smo nosili reviju za djecu Maestrala, nekima od nas je ovo bila druga, treća po redu humanitarna revija, a neki su se i prvi put okušali u ulozi modela. Uživali smo i ponovili bismo sve kako bi na ovaj način nekom izmamili osmijeh na licima - kazala je novinarka Mirella Meić, a s njom se složio i muški dio novinarske ekipe.

- Čast je biti pozvan kada je u pitanju humanitarni rad, iako mi je prvi put da sam se okušao u ulozi modela, sve bih ponovio jer je neopisiv osjećaj sreće i uzbuđenosti nositi reviju i sudjelovati u humanitarnoj večeri kao što je ova. No, ipak je prirodnije biti iza kamere nego ispred - zaključio je splitski novinar Hrvoje Krolo.

- Večeras je ovo bila čista novinarska elegancija, kolege su pokazale svoju veličinu u svojoj poniznosti. Drago mi je što sam bio dio ove ekipe, iskusio sam novo iskustvo, za odličnu svrhu. Pa nije bio problem izaći malo iz comfort zone u neke neprirodne eskapade - kazao je novinar Ilija Radić.

Vaša reakcija na temu