Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Željko Drašković: Catering Dalmacija raste brzo, uvjeren sam da nitko nema bolji pršut i poljički soparnik

Željko Drašković: Catering Dalmacija raste brzo, uvjeren sam da nitko nema bolji pršut i poljički soparnik

Svu dobit ulažemo u novu opremu i poboljšanje usluge

Catering Dalmacija na tržištu je dvije godine i ide im odlično, šire poslovanje iz dana u dan, bilježe troznamenkasti godišnji rast, a svu dobit ulažu u novu opremu i poboljšanje usluge. Nude usluge cateringa za vjenčanja, domjenke, poslovne konferencije te razna društvena zbivanja. Granice matičnog Solina vrlo brzo su prerasli, a danas se mogu pohvaliti s dosta odrađenih poslova i na otocima.

- Najzahtjevniji su nam poslovi bili catering za svečanu sjednicu Općine Klis i svečani ručak i večera za blagdan Male Gospe, jer su to događaji na kojima sve i u svakom trenutku treba biti na vrhunskom nivou - rekao nam je Željko Drašković, vlasnik ovog obrta.

Kaže još da je preporuka njihova najbolja reklama. Primjerice, često bi gosti vjenčanja bili zadovoljni hranom, pa bi se raspitali i kasnije ih angažirali za neki catering. Formula uspjeha je, smatra, dobar omjer kvalitete i cijene, a ovo prvo osigurava domaćim proizvodima koje nabavlja od provjerenih dobavljača. Pršut je domaći, nabavljaju ga po prilično visokoj cijeni, ali ljudi, smatra Drašković, primijete razliku. Pravi poljički soparnik Željko je tražio dosta dugo, promijenio je nekoliko OPG-ova dok nije našao onaj za kojega će reći da je po njemu najbolji u Dalmatinskoj zagori. Isto smatra i za pršut.

Mesni i riblji kanapei, francuska salata, slani i marinirani inćuni, kozice na pariški, lignje na kolutiće, salata od hobotnice i razni kolači također su dio standardne catering ponude, a naručiti se mogu i topla jela. Svakodnevno, naime, pripremaju i tople marende.

- U Solinu je smještena naša moderno opremljena kuhinja, a sa svojim dostavnim vozilom i konobarima spremni smo opsluživati i događaje od više stotina gostiju. Prilagođavamo se željama klijenata, tako da gotovo ništa nije problem realizirati... - zaključuje Drašković.

Vaša reakcija na temu