Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatni pir Milene i Antuna Šipeka: 'Treba biti razuman, na kraju uvijek bude kako žena želi'

Zlatni pir Milene i Antuna Šipeka: 'Treba biti razuman, na kraju uvijek bude kako žena želi'

U novom serijalu, u suradnji sa Superfoodom, darujemo tortom čitatelje koji slave veliku obljetnicu

Milena i Antun Šipek proslavili su 50. godišnjicu braka u krugu svojih prijatelja i obitelji. Ponosni djed i baka unuka i četiri unuke ističu kao su oni njihovo najveće blago te nam otkrivaju svoju tajnu uspješnog i dugotrajnog braka.

- Uzeli smo se iz ljubavi to je jedina tajna. Treba biti razuman, ne svađati se i uvijek na kraju bude po ženinoj volji jer je ipak žena ta koja treba voditi kuću. U njemu sam našla sve što mi je trebalo, bila sam vedra i vesela, a on je bio i ostao veliki kavalir. On nije puno pričljiv bio kao što sam ja, tako da su se suprotnosti privukle. Miran, staložen, uvijek je isti, a danas imam 50 svjedoka koji vam to mogu potvrditi - ispričala nam je Milena.

Prisjetila se dana prije 50 godina kazala sudbonosno 'Da'.

- Vjenčali smo se prvo u općini u Solinu, a kasnije u crkvi. Vjenčanja su prije bila malo drugačija nego danas, bila su intimnija i od srca, po mom ukusu bila su bolja, za razliku od današnjih kada se radi velika pompa. Kako naučiš djecu tako ti i bude u životu. Tako smo mi našu djecu usmjerili, jedna kćer je dvadeset godina, a druga sedamnaest u braku. Mislim da poštivaju svoju obitelj, zato su i opstali - zaključila je.

Prijatelji koji su se okupili na proslavi zlatnog pira supružnika Šipek njihov dan zajedno s njima slave svake godine, a kako su nam otkrili, to su im prijatelji koji su s njima u dobru i zlu.

- Naša ljubav traje sve ovo vrijeme, a iz godine u godinu sve je jača. Poštujemo se i volimo, živimo za svoju djecu, unuke i prijatelje koji su naš najveći ponos. Za svoju suprugu imam samo komplimente, lijepo nam je i nadam se da će biti i u buduće - priznao nam je Antun.

Na kraju dodajmo da je Superfood prigodom ove velike godišnjice slavljenike počastio svojom poznatom čoko sladoled tortom koja za bazu ima orašaste plodove, datulje i ekstra djevičansko kokosovo ulje. Torta je zdrava i ukusna, bez mlijeka, jaja, šećera i brašna. Sirove torte iz Superfooda brzo su postale popularne u Splitu...

Vaša reakcija na temu