Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'ČETIRI TENORA' DOBILI NAGRADU PUBLIKE NA ŠANSONI Peco: Kazali su nam da smo s druge planete, izvan svake konkurencije

'ČETIRI TENORA' DOBILI NAGRADU PUBLIKE NA ŠANSONI Peco: Kazali su nam da smo s druge planete, izvan svake konkurencije

Šibenska publika je nagradila pjesmu 'Sve je tvoje' koju izvode Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić

Sinoć su u Šibeniku završile 20. Večeri dalmatinske šansone dodjelom nagrada žirija i publike. Organizatori su uručili Meri Cetinić plaketu za dugogodišnju suradnju, a 'Sanjaj' Nene Belana je najizvođenija pjesma s prošlogodišnje manifestacije. Žiri je prvu nagradu dao splitskoj klapi Šufit i skladbi 'Uzelo te nebo suncu' , dok je na drugo mjesto zasjela Zsa Zsa sa skladbom 'Kad budemo sami'. Treće mjesto žiri je dodijelio klapi Cambi i 'Jubit ću te zauvik'. Publika je prvo mjesto osigurala za Četiri tenora (Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić), dok su se na drugom i trećem mjestu našli grupa 022 i klapa Brodarica.

- Pjesmu 'Sve je tvoje' smo prvi put čuli u drugom mjesecu i već tada smo shvatili da je po našoj mjeri. Velika su očekivanja bila od nje, a ovim putem zahvaljujemo Matku Šimcu, Eduardu Botriću i Teu Brajčiću koji su oko te pjesme potrudili, a na nama je bilo dobro je otpjevati, što sinoć jesmo. Nismo željeli trčati pred rudo, ali smo se potajno nadali nekoj nagradi. Pogotovo nam je drago što nagrada dolazi od publike koja nas podržava od početka okupljanja Četiri tenora, a nagrada dođe kao kruna našeg rada - ispričao nam je svoje dojmove Marko Pecotić Peco, jedan od Četiri tenora.

- Posebno nas vesele komentari ljudi koji su kažu da smo s druge planete te da smo izvan konkurencije. To nam poprilično laska. Pjevao sam sa svojom klapom Iskon, tako da sam imao strepnji kako će ispasti dva nastupa u istoj večeri, ali je ispalo savršeno. Ostaje samo žal što s klapom nisam osvojio nagradu, ali novi izazovi su pred nama - zaključio je splitski tenor te pohvalio Šansonu kao pravi primjer dobre organizacije festivala.

- Još jednom su dokazali da je ljestvica dignuta visoko, to su pokazali kvalitetnim izvođačima, organizacijom i želim im još puno uspješnih godina.

Pecu smo pitali kako će proslaviti pobjedu, a odgovorio nam je u svom stilu:

- Janjetinom u Perlice! 

Potom je dodao:

- Proslavili smo sinoć. Iza nas je jedno radno ljeto po cijeloj Hrvatskoj, sada treba koji dan napuniti baterije pa se prebaciti u zimsku mod.

Vaša reakcija na temu