Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Dino Dvornik Official Tribute' večeras u klubu Kameleon

'Dino Dvornik Official Tribute' večeras u klubu Kameleon

Radi se o sastavu s kojim je legendarni glazbenik najuže surađivao

Dok postoje ovakvi glazbenici živjet će i glazba Dina Dvornika. Ovog petka, 20. siječnja, u Kameleonu nastupa sastav koji je s hrvatskim kraljem funka najuže surađivao te se upisao u povijest albumom 'Live in Munchen'.

Kameleon je najavio jaku koncertnu sezonu koja će biti orijentirana urbanom rock zvuku, a večeras će biti domaćin službenom tribute bandu Dina Dvornika. U ovom sastavu s Dinom su odsvirali nebrojeno koncerata, ali i studijskih uradaka. Band je vokalno predvođen Nikolom Marjanovićem dok ostatak postave čine glazbenici koji surađuju s najvećim imenima hrvatske glazbene scene te su i sami brand za sebe.

Kada se uz Dina Dvornika vezuje riječ 'neprežaljeni' ona uistinu ima svoju težinu jer svi koji su poznavali njegov nevjerojatan talent, strast prema glazbi, inovativnost i konstantni doprinos glazbi svjesni su da je Hrvatska scena mnogo izgubila njegovim odlaskom. Devet je godina otkada nas je napustio, no njegova glazba živi kroz izvedbe glazbenika koji su dijelili istu strast.

'Ti si mi u mislima', 'Jače manijače', 'Zašto praviš slona od mene', 'Ljubav se zove imenom tvojim' samo je mali dio bogatog repertoara iz Dinove zbirke koji nas očekuje u klubu Kameleon.

Vaša reakcija na temu