Foto: Veljko Martinović Marija Milić

'Evo Ane Sasso naše generacije'

Lijepa Splićanka Marija Milić glavna je glumica u novoj reklami za Pipi, bit će to remake hita iz 1983. godine

'Evo Ane Sasso naše generacije', uzviknuli su momci kraj male prodavaonice Dalmacijavina u trajektnoj luci ugledavši 21-godišnju Splićanku s bocom kultnog Pipija u ruci. A lijepa Splićanka Marija Milić, iako to momci nisu znali, upravo je glavna glumica u novoj reklami za Pipi, bit će to remake hita iz 1983. godine s misicom Sasso! Da bi spot bio dodatno zanimljiv, dio cijele priče je i Hajduk, simbol Splita i Dalmacije, ipak ta dva velikana marketinški surađuju.

- Neće novi reklamni spot biti tako seksi kao što je bio s Anom Sasso, ali vjerujem da će se svidjeti gledateljima - skromna je Marija.

Priznaje da Pipi ne pije prečesto, a ulogu je rado prihvatila kako bi Hajduku pomogla bar na taj način. Često se lijepe priče počnu događati spontano, tako je slučajno i izabrana za reklamni spot. Naime, prijatelj njenog momka, inače nogometaša splitskih 'bijelih' Sandra Gotala, pitao ju je kad ih je vidio zajedno bi li ona pristala glumiti u reklami za Pipi. 

A kako izgleda kombinacija lijepe djevojke, četiri Hajdukova igrača, Bačvica, Poljuda i Torcide, saznat će se uskoro. Do tada, mašti na volju...

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare