Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Ali  FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea

Ravnateljica je učenicima umjesto govora pripremila pjesmu 'Ako' Rudyarda Kiplinga

Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea održana je sinoć u hotelu Atrium. Ravnateljica škole Vesna Alebić ispratila je svoju sedmu generaciju maturanata.

- Srećom, maturalna večer naše škole organizirana je u siječnju, tako da do odlaska maturanata iz naše škole preostaje nekoliko mjeseci, pa se osjećaj tuge još ni ne nazire. Večeras sam im umjesto govora pripremila pjesmu 'Ako' Rudyarda Kiplinga, mislim da je to najbolji mogući govor koji se može održati maturantima, a oni koji znaju, ta pjesma je poruka oca svome sinu kako bi trebao izgledati njegov budući život - kazala je ravnateljica.

Margareta Sabljić školovanje će pamtiti po profesorima, kolegama i lijepim trenutcima provedenim u glazbenoj školi.

- Ova večer je posebna jer je u nju uloženo puno truda, zapravo četiri godine kako bi došlo do ovoga. Opet bih se odlučila za ovu školu... - rekla je maturantica Margareta.

Vaša reakcija na temu