'Gusarov bal' u subotu u hotelu Atrium: Nekada su splitske dame zbog ove zabave odlazile po odjeću u Prag i Beč

'Gusarov bal' u subotu u hotelu Atrium: Nekada su splitske dame zbog ove zabave odlazile po odjeću u Prag i Beč

Goste će zabavljati Prva liga bend i mađioničar Guy Pardillos

Najtrofejniji hrvatski veslački klub Gusar ujedno je i splitski sportski klub s najdužom tradicijom održavanja godišnjeg plesa. Dugo je bio poznat pod nazivom 'Gusarov bal' i održavao se u vrijeme maskenbala, a o važnosti samog događaja dovoljno govori činjenica da su 30-ih godina prošlog stoljeća splitske dame običavale odlaziti po odjeću za bal u Prag i Beč. Do današnjih dana Gusarov ples prepoznato je mjesto susreta i zabave generacija najtrofejnijih gusaraša, ali i brojnih uglednih osoba, prijatelja i donatora kluba. 

Tradicija poznata po obilju delikatesne hrane i odlične zabave koja potraje i do ranih jutarnjih sati, karakteristična je i po elegantnoj i opuštenoj atmosferi, dovitljivim batudama i bogatoj lutriji, prihod od koje je namijenjen školi veslanja 'Zlatko Celent'.

Trudeći se svake godine zadržati tradicionalne elemente zbog kojih mu se neki gosti već desetljećima vraćaju, veslački klub Gusar uvijek iznenadi i ponekom novitadom. Ove godine goste će zabavljati Prva liga bend i mađioničar Guy Pardillos, a Gusarov ples održat će se u subotu, 21. travnja, s početkom u 20 u hotelu Atrium.

- Kako je broj zainteresiranih često veći od broja raspoloživih mjesta, pozivamo sve članove, prijatelje i zainteresirane goste koji još uvijek nisu rezervirali svoje mjesto da to obave pozivom na broj 021 386 707 ili mailom na gusar@st.t-com.hr - poručili su iz Gusara.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare