Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
4 Tenora se vraćaju na tvrđavu sv. Mihovila

4 Tenora se vraćaju na tvrđavu sv. Mihovila

Najavljuju spektakl u Šibeniku

Nastavljajući niz sjajnih koncerata diljem Hrvatske, 4 Tenora održat će koncert 30. kolovoza na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila

'Šibenik kao grad pjesme dao nam je ključan 'push' u karijeri još tamo prije 8 godina na Večerima dalmatinske šansone. Sve ove godine imamo poseban odnos konzumiran i prokušan kroz spomenuti festival, brojne koncerte te nastupe sa Šibenskom narodnom glazbom na dotičnoj tvrđavi', poručio je Đani Stipaničev i o nadolazećem šibenskom koncertu Tenora 30. kolovoza te dodao: 'Publika od nas može očekivati ono najbolje, a samo to im možemo i obećati'.

Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 Tenora i koncerti koji se rasprodaju u svega nekoliko dana dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu. Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić Peco ističu kako im je to inspiracija, ali i izazov da svaki put kad stanu pred njih žele ponuditi viši nivo glazbene izvrsnosti i odličnu atmosferu. Tako će biti i ovog puta!

'Za mene, a i ne samo za mene, tvrđava sv. Mihovila najljepša je ljetna pozornica, mislim čak i na prostoru širem od Hrvatske! Koncertni hodočasnik na sv. Mihovilu dobiva predivan pogled kao i obilazak jedne od najstarijih utvrda na ovim prostorima', rekao je Đani te dodao kako to uvijek doprinese posebnoj čaroliji koja vlada na koncertima.

Dio čarolije jednog takvog koncerta 4 Tenora i Šibenske narodne glazbe sa šibenske tvrđave koji se rasprodao u rekordnom roku 2022. godine pretočen je i u live album.

4 Tenora prava su koncertna senzacija, a ove godine njihovih će koncerata biti u rekordnom broju diljem Lijepe naše - što daju naslutiti dva rasprodana koncerta u Lisinskom u Zagrebu za koje se tražila karta više.

Dobar glas daleko se čuje - tako će ovi miljenici publike u sklopu ljetne turneje, osim u Šibeniku 30. kolovoza, zapjevati i u Murskom Središću (21. lipnja), Osijeku (28. lipnja), Privlaci (19. srpnja), Orebiću (20. srpnja), Dubrovniku (21. srpnja), Ernestinovu (28. srpnja), Dobrinju (1. kolovoza), Kraljevici (2. kolovoza), Cavtatu (3. kolovoza), Okrugu Gornjem (21. kolovoza), Varaždinu (23. kolovoza) i Tar-Vabrigi (1. rujna).

Vaša reakcija na temu