Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za vikend u Domu mladih besplatne plesne radionice Amerikanke Koquis Moore

Za vikend u Domu mladih besplatne plesne radionice Amerikanke Koquis Moore

Odlučila je godinu dana putovati svijetom i besplatno podučavati djecu u siromašnijim zemljama od Južne Amerike, Afrike i Europe

Amerikanka Koquis Moore ovaj će vikend održati dvije besplatne radionice plesa za sve zainteresirane Splićane. Radionice će se održavati u Domu mladih od 16 do 17.30 sati. Prvog dana, 23. rujna, na rasporedu je radionica pod nazivom 'Empowerment through Dance', a dan kasnije radionica pod nazivom 'Dancehall'. 

Koquis Moore odlučila je godinu dana putovati svijetom i besplatno podučavati djecu u siromašnijim zemljama od Južne Amerike, Afrike i Europe. U sklopu svog projekta posjetila je Split gdje je prošli mjesec održavala besplatne plesne treninge u Domu mladih.

Odrasla je u Los Angelesu, u siromašnoj obitelji. Pleše od 9 godine, a kako joj roditelji nisu mogli priuštiti satove plesa do 18 godine plesala je sa školskim grupama. Od 2006. počinje raditi s djecom koju podučava plesu u sklopu njihovih izvannastavnih aktivnosti. To traje sve do prošle godine kada je odlučila svoje znanje besplatno podijeliti s djecom svijeta. 

Satove plesa besplatno daje tri dana u tjednu, a vjeruje da kada čovjek radi ono što voli može promijeniti tuđe živote dajući im sebe. To je, uvjerena je ona, neprocjenjivo. Zato je odlučila i dalje besplatno podučavati djecu, a jednog dana želja joj je otvoriti plesni studio kao neprofitnu organizaciju koja će biti sigurno mjesto za djecu koja će tu moći dobiti besplatne satove plesa.

Vaša reakcija na temu