Aj Cha: Članovi Hajduka mogu po posebnoj cijeni kupiti ulaznice za koncert u spomen na Dina Dvornika

Aj Cha: Članovi Hajduka mogu po posebnoj cijeni kupiti ulaznice za koncert u spomen na Dina Dvornika

Na Starom placu će nastupiti Neno Belan, Marijan Ban, Tribute Band Dino Dvornik, te kao poseban gost Gibonni

Za koncert 'Splitske dice' u spomen na Dina Dvornika, na kojemu će nastupiti Neno Belan, Marijan Ban, 'Official Tribute to Dino Dvornik band', te Gibboni kao gostom, puštene su u prodaju posebne ulaznice po povoljnijoj cijeni za navijače Hajduka.

Koncert će se održati za Dinov rođendan na Starom Hajdukovom placu 20. kolovoza, a svatko tko dođe uz predočenu člansku iskaznicu Hajduka, moći će kupiti ulaznicu po posebnoj, sniženoj cijeni. 

Staro Hajdukovo igralište odigralo je važnu ulogu u Dinovu životu, stoga ne čudi da je upravo ta lokacija odabrana za veliki rođendanski koncert. Dino je prije glazbene karijere igrao baseball u klubu Nada SSM upravo na tom igralištu i bio izrazito ponosan na svoja postignuća u tom sportu. Međutim, život i glazbena karijera odveli su ga u drugom smjeru. Poznato je i to da je bio strastveni navijač Hajduka, zaljubljen u klub i svoj Split. Čak i kad se zbog karijere morao preseliti u Zagreb, ostao je vječni hajdukovac u srcu.  

Pjesma 'Ništa kontra Splita' je svojevrsna neslužbena himna grada, koja i danas ori s razglasa na svakoj utakmici Hajduka. Osim Dinove izvedbe, najpoznatija obrada je upravo ona u izvedbi Vinka Coce i Torcide!

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare