Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AKCIJA POVODOM SUDAMJE Ghetaldus Dalmacija: 'Čekamo vas na Pjaci!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

AKCIJA POVODOM SUDAMJE Ghetaldus Dalmacija: 'Čekamo vas na Pjaci!'

Popust od 30 posto

Na Dan grada Splita i blagdana svetog Duje, 7. svibnja, Ghetaldus Dalmacija organizora poseban događaj na Narodnom trgu. 

U bogato opremljenom Ghetaldus šatoru moći ćete potpuno besplatno od 9 do 19 sati obaviti kompjutersko mjerenje dioptrije, a od 16 do 18 sati mjerenje očnog tlaka.

Ali to nije sve. Povodom Sudamje svakome tko u poslovnici pokaže screenshot reklame s našeg portala, Ghetaldus Dalmacija poklanja poseban popust od 30 posto na cjelokupnu kupnju. Popust od 30 posto je moguće ostvariti isključivo uz prikaz banera koji smo postavili na dno ovog teksta, te vrijedi do subote, 11. svibnja 2024.

- Čekamo vas 7. svibnja na Pjaci! - poručili su iz Ghetaldus Dalmacije.

Popis poslovnica u Splitu
Split 1 - Kralja Tomislava 13
Split 2 - Zadarska ul. 7
Split 3 - Ul. Ruđera Boškovića 16a
Split 4 - Hrvojeva 6


Vaša reakcija na temu