Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luka Kivela Alcotraz: Fabrique poziva na zatvorenički party uz DJ Solu i čuvarice koje će vas vezati lisicama!

Alcotraz: Fabrique poziva na zatvorenički party uz DJ Solu i čuvarice koje će vas vezati lisicama!

Popularni pub je pripremio bogati vikend program

Dugi i zanimljivi vikend program je ispred nas u Fabrique pubu. U četvrtak nakon posla goste će spremno dočekati DJ Jake s hitovima iz 80-ih godina, a free nachosi će osigurati energiju za ples.

U petak, pak, Nikola će rasplesati i razdrmati tijela s plesnim domaćim i stranim pop hitovima.



Pravu subotnju Fab groznicu pripremio je Flex dok je nedjelja rezervirana za druženje uz bogati brunch buffet i Michelle Rowsell.



U ponedjeljak, za najstrašniju noć u godini, iz Fabrique puba pozivaju na Alcotraz - zatvorenički party uz DJ Solu i čuvarice zatvora koje svečano pozivaju na zatvaranje lisicama od 21 sat. Poručuju da će sa strpljenjem poslušati sve vaše želje i sa zadovoljstvom ih neće ispuniti. Sve one koji se maskiraju, poručuju iz pubu, čeka jezoviti koktel dobrodošlice.


Dodajmo na kraju da se rezervacije vrše na broj  099 320 9330.

Vaša reakcija na temu