Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Američka pjevačica snimila dva spota u Splitu

Američka pjevačica snimila dva spota u Splitu

Mušku ulogu odradio je sve popularniji Marino Miličević

Američka pjevačica Marissa Govic, hrvatskih korijena, snimila je u Splitu i svoj drugi spot za pjesmu 'I Don't Want You'. Ovaj spot, kao i onaj snimljen za pjesmu 'Skin & Bones', sniman je pod redateljskom palicom Jedina.hr produkcije iz Splita, ovog ljeta.

Snimano je na nekoliko lokacija u gradu, od Zapadne obale, Varoša, studija, do dvorane splitskog kick boxing kluba 'Pitbull'. Glazbu potpisuju producenti koji rade za Britney Spears i Justina Biebera.

Mušku ulogu u spotu odradio je sve popularniji Marino Miličević koji se u posljednje vrijeme pojavljuje u spotovima Severine, Jale Brata itd., a na Instagramu ga prati preko 40.000 ljudi.

- Ništa lošije nije raditi u Splitu od onoga što dobijemo u Miamiju. Jeftinije jest, ali je kvaliteta na visokoj razini. Moram priznati kako su ovdje Marissi napravili bolju frizuru i make up nego u Francuskoj gdje smo snimali prije tjedan dana, a producentska kuća Jedina.hr koja joj snima spotove je na svjetskoj razini i sretan sam sa suradnjom s hrvatskim stručnjacima - izjavio je za Slobodnu Dalmaciju Marissin otac Mario tijekom snimanja spotova u Splitu.

Vaša reakcija na temu