Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Ana Gruica postala plavuša

Ana Gruica postala plavuša

Glumica je napravila makeover

Ana Gruica Uglešić, poznata po mijenjanju imidža, nakon dugogodišnjeg njegovanja smeđe boje kose glumica je odlučila postati plavuša i tako iz prve ruke provjeriti ima li istine u poznatoj uzrečici da se plavuše bolje zabavljaju od brineta.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom. U opisu je pratitelje upitala kako im se sviđa ova promjena, a ubrzo je skupila popriličan broj lajkova i komentara pohvale, dok su joj drugi sugerirali da se vrati smeđoj kosi. Treći su naprosto odlučili da im je Ana prezgodna bez obzira na boju kose, a oglasila se i Gianna Apostolski koja je kratko napisala: 'Top!'.   

Novu frizuru Gruica je napravila u frizerskom salonu Hairbook by Ivica Šuljak kojem je u postu napisala 'You are amazing'. 

Vaša reakcija na temu