Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ana Gruica prvi put nastupila u sapunici

Ana Gruica prvi put nastupila u sapunici

Splitska je glumica poručila da je atmosfera na snimanju radna, a ekipa sjajna

Anu Gruicu sinoć se moglo gledati u sapunici 'Prava žena', gdje je glumila Vanju, Aljošinu ženu. Splitskoj je glumici ovo prvi nastup u nekoj telenoveli.

- Produkcija me nazvala i rekla da imaju ulogu za mene. Nije bilo previše premišljanja. Poslali su mi lik i rekla sam 'da'. Vanja je Aljošina žena, odnosno supruga od Amara Bukvića, koja je dugo izbivala i vratila se u njegov život kada je u novinama pročitala da je sretan s Patricijom, odnosno Anom Vilenicom. Kako su mi privatno njezini postupci potpuno nepoznati, trebala sam se dobrano zamisliti i iskopati njezine motive kako bih što bolje utjelovila lik - kazala nam je Gruica.

Dodala je da je atmosfera na snimanju radna, a ekipa sjajna.

- Preozbiljna je i preskupa ta mašinerija da bi si dozvolili neozbiljnosti. No, priznajem da koristimo svaku slobodnu sekundu za smijanje.

Vaša reakcija na temu