Andrea Šušnjara: Vjerujem da će Franka odlično odraditi posao, ali voljela bih da je izbor javan

Andrea Šušnjara: Vjerujem da će Franka odlično odraditi posao, ali voljela bih da je izbor javan

Splitska pjevačica je poručila da je nastup na Eurosongu velika odgovornost i da sa sobom nosi pritisak koji nije za svakoga

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara zadovoljna je izborom Franke Batelić za hrvatsku predstavnicu na Eurosongu.

- Vjerujem da će Franka odlično odraditi posao i predstaviti nas u najboljem svjetlu. Teško je prognozirati kako će se plasirati, pjesmu još nismo čuli, a i na Eurosongu puno stvari utječe na konačan izbor. Želim joj puno sreće - poručila je Šušnjara.

S Igorom Cukrovom predstavljala je Hrvatsku prije devet godina na Eurosongu s pjesmom 'Lijepa Tena' s kojom su osvojili 18.mjesto u finalnoj večeri. 


- Voljela bih da je izbor javan i da publika ima pravo izabrati pjesmu i predstavnika koji im se sviđa u suradnji sa strukom, kao što je to bilo godinama dok se održavala Dora - poručila je splitska pjevačica.

Pitali smo je bi li ponovno željela nastupiti na Eurosongu. 

- Nisam sigurna, taj pritisak nije za svakoga. Sretna sam što sam imala tu priliku predstavljati svoju zemlju i plasirati se u finale. Velika je to odgovornost, iako se iz Hrvatske to čini kao samo jedan običan nastup, to je puno više od toga. Tek kada tamo dođeš shvatiš da je to jedno jako ozbiljno natjecanje, druge zemlje ga doživljavaju puno ozbiljnije nego mi.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare