Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Antonio Miše pobjednik natjecanja za najljepši brk

Antonio Miše pobjednik natjecanja za najljepši brk

Sva tri finalista su dobili nagrade splitske LAB pivovare

Antonio Miše ima najljepši brk, tako su sinoć odlučili gosti puba Black Dog koji su imali priliku dati glas svom favoritu. Šime Elez je drugoplasiran, dok je Matko Šimleša osvojio treće mjesto.

- Nisam očekivao pobjedu, prijavio sam se iz zafrkancije, ali mi je drago jer sad mogu počastiti ekipu osvojenom nagradom. Brkove sam pustio prije tri mjeseca i neću se brijati - kazao je pobjednik i poslao poruku muškarcima:

- Nosite brkove, brkovi su zakon. 


Sva tri finalista su dobili nagrade splitske LAB pivovare - vlasnik najboljeg brka bačvu od 30 litara pive, drugoplasirani dvije gajbe različite pive, a treći gajbu Barbe.

Kažimo još da je sinoć održana promocija prve crne pive LAB pivovare, atmosfera je bila sjajna, a srca publike osvojio drugoplasirani Šime koji je po završetku izbora s okupljenima zapjevao nekoliko pjesama. 

Vaša reakcija na temu