Hotel Aristos u Zagrebu: Poslovni i kongresni centar, ali i mjesto za miran odmor i bijeg od svakodnevne rutine

Hotel Aristos u Zagrebu: Poslovni i kongresni centar, ali i mjesto za miran odmor i bijeg od svakodnevne rutine

Pruža ugodan smještaj u 150 prostranih comfort i deluxe soba, tu je wellness & spa centar...

Hotel Aristos (4*) smješten je u poslovnom centru Buzin u Zagrebu, u okruženju mnogobrojnih domaćih i inozemnih kompanija. Poslovni je hotel koji pruža ugodan smještaj u 150 prostranih comfort i deluxe soba, moderan kongresni centar, wellness & spa centar uz visoku kvalitetu usluge, mirno okruženje i izvrsnu povezanost s centrom grada, zračnom lukom Zagreb i svim glavnim prometnicama.

S ciljem da gostima omogući potpunu uslugu, tijekom njihova boravka, gosti mogu koristiti WiFi, poslovni centar, fitness studio, vanjski parking i garažu hotela bez nadoplate. Za organizaciju raznih događanja, organizatorima je na raspolaganju moderan i multifunkcionalan kongresno banketni centar sa zasebnim ulazom, kongresnom recepcijom, registracijskim pultom, garderobom, barom, terasom i restoranom Tiara kapaciteta 220 mjesta. U samom prizemlju nalazi se multifunkcionalna glavna Grand dvorana kapaciteta do 300 sudionika koja omogućuje organizaciju većih kongresa, konferencija, kao i prezentaciju vozila. Luksuzni pretprostor daje ekskluzivnost samom događanju te se vrlo lako može brendirati za potrebe eventa. Uz glavnu dvoranu, nalaze se i manje dvorane i apartmani za sastanke opremljeni suvremenom opremom.

Gastronomski dio svakog događanja čini bitnu stavku svake organizacije te u skladu s time Hotel Aristos nudi bogat izbor menija i pića. Mogućnost koktela, pića dobrodošlice u atraktivnom prostoru Momento bara, Vitrum salona ili na terasi hotela dodatna je pogodnost prilikom organizacije svakog događanja. Hotel Aristos je prepoznat kao poslovni i kongresni hotel te je mjesto organizacije raznih evenata domaćih i međunarodnih kompanija iz svih tržišnih branši s različitim zahtjevima klijenata.

Nakon napornog dana, gosti se mogu opustiti u ugodnom ambijentu relax i spa zone Wellness & spa centar Aristos uz ponudu bio, infracrvene, parne saune i hidromasažne kupelji. Za potpun wellness doživljaj, wellness centar nudi bogat izbor masaža prilagođenih potrebama klijenata te posebno kreirane tretmane njege lica i tijela.

Za sve koji žele nakratko pobjeći od svakodnevne rutine i potražiti mir te posjetiti Zagreb, mogu odabrati City Break i romantične pakete koji uključuju wellness sadržaje i noćenje u deluxe sobama ili rezervirati neki od obiteljskih paketa. Hotel Aristos - Vaš hotel u Zagrebu!

www.hotel-aristos.hr
Hotel Aristos ▪ Cebini 33
10.000 Zagreb, Hrvatska
Tel: + 385 1 6695 900
E-mail: aristos@hotel-aristos.hr


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare