Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Brand odjeće britanskog pjevača inspiraciju našao u Hajduku

Brand odjeće britanskog pjevača inspiraciju našao u Hajduku

Pretty Green je u svoju najnoviju kolekciju dodao dvije majice koje izgledaju slično kao oznake splitskog kluba

Prepoznatljiv grb Hajduka iz Splita upao je u oko jednog od najvećih glazbenika. Oasis fanovi izvan granica 'Wonderwalla' vjerojatno su upoznati s Pretty Green-om, markom odjeće ikone benda Liama Gallaghera, piše Total Croatia News. Osnovan 2009. godine, Pretty Green je brand koji 'ujedinjuje ljude kroz ljubav prema glazbi i modi' i nazvan je po pjesmi popularnog engleskog punk benda The Jam.

- Od rođenja rock 'n' rola u kasnim 1950-ima britanska ulična kultura utječe na modu i glazbu širom svijeta. Pretty Green ima autentičnost koja se temelji na dubokom razumijevanju te kulture i stvarima koje ju čine relevantnim danas - navodi se u odjeljku About Pretty Green na njihovoj web stranici.

Međutim, najnoviji komadi marke odjeće mogli bi izgledati prilično poznati navijačima Hajduka. Naime, Pretty Green je u svoju najnoviju kolekciju dodao dvije majice koje izgledaju slično kao oznake splitskog kluba, piše Total Croatia News.

Razlika je jedino u tome što umjesto Hajduk Split, na grbu Pretty Green-a piše: 'Pretty Green, Rolling With It', kružeći prepoznatljivim crvenim i bijelim kvadratićima.

Imitacija svjetske zvijezde zasigurno laska, ali klub će vjerojatno odlučiti ostaje li samo na laskanju ili će i zatražiti naknadu za kopiranje.

Vaša reakcija na temu