Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bubalo o neuspjehu na Eurosongu: 'Naša osnovna greška je što smo poslali autora koji iza sebe nema jednu uspješnu pjesmu'

Bubalo o neuspjehu na Eurosongu: 'Naša osnovna greška je što smo poslali autora koji iza sebe nema jednu uspješnu pjesmu'

Pitam se kada ćemo shvatiti da ovo nije Eurovoice nego Eurosong. Važna je pjesma, a ne glas, poručio je splitski menadžer

Splitski menadžer Ivan Bubalo bez dlake na jeziku za Dalmatinski portal prokomentirao je ispadanje Hrvatske u polufinalu na Eurosongu.

- Pitam se kada ćemo shvatiti da ovo nije Eurovoice nego Eurosong. Tamo se ne traži visina tona i savršen vokal, temelj natjecanja je pjesma koja će u kratkom vremenu osvojiti masu. Naša osnovna greška je što smo poslali autora koji iza sebe nema jednu uspješnu pjesmu, a u Hrvatskoj imamo sigurno od pet do deset vrhunskih i dokazanih autora. To je početak i kraj svih problema. Vrlo nelogičan izbor, ali to je zagrebački televizijski lobi.

Kako Vam se dojmio nastup Roka Blaževića?

- Čitam komentare na društvenim mrežama, puna usta hvale su na nastup Roka Blaževića. Meni je logično da dobro pjeva kada je on pjevač. Pa nećemo sad tri godine diskutirati kako je Roko dobro pjevao, činjenica je da nije u finalu. Imam godina iskustva i svoje favorite u životu kao što su Arsen Dedić, Bob Dylan, Marijan Ban, ali nitko od njih više ne pjeva. Glas nije važan, pjesma je ta koja te takne. Loše smo izabrali, za Eurosong se treba naručiti pjesma od vrhunskih autora. Materi treba dati dijete jer mater najbolje zna što treba. 

Tko su bili Vaši favoriti na ovogodišnjoj Dori, a koji bi se bolje plasirali?

- Lorena Bućan koja je pjevala Huljićevu 'Tower of Babilon', zatim Lidija Bačić koja ima vrhunski vokal, a koja svojom pojavom pripada na Eurosong. Odličnom pjesmom iznenadila me je Jelena Bosančić.

Vaša reakcija na temu