Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BUDI NAŠA PUBLIKA! Podcast Ispod scene

BUDI NAŠA PUBLIKA! Podcast Ispod scene

Ove nedjelje u Talogu

Nedjelja, 26. svibnja, je rezervirana za snimanje treće epizode Podcasta Ispod scene. Podcast Ispod scene je podcast o kulturi, gdje ćete imati priliku poslušati razne zanimljivosti od naših umjetnika iz Splita. Snimanje se odvija u Talogu (podrum HNK Split). 

Gosti u ovoj epizodi su inspicijentica Sonja Dvornik i prvak drame HNK Goran Marković

'Vas pozivamo da budete publika i pridružite se našoj priči. Podcast je realiziran u suradnji Radio Kampusa, Odsjeka za film i video Umjetničke akademije i HNK Split. Sretni smo što smo uspjeli realizirati ovaj veliki projekt, a imamo dobar osjećaj da će naći svoju publiku, kao i predstaviti sva tri ansambla HNK u dosad neviđenom svjetlu', poručuju autori.


Voditelji su Nikolina Bitunjac i Vjeko Krtolačić, snimateljica i montažerka je Dora Matošević, ton majstorica je Sara Todorović, dok dizajn potpisuje Nataša Matijević.

'Vidimo se u nedjelju u Talogu (ulaz s južne strane), a do tad nas pratite i slušajte!', poručuju autori podcasta.

Vaša reakcija na temu