Radionica cirkuskih disciplina trapeza i kruga u Domu mladih

Radionica cirkuskih disciplina trapeza i kruga u Domu mladih

Iz Rotterdama stiže Julia Campistany

Radionica cirkuskih disciplina trapeza i kruga, pod vodstvom apsolventice cirkuske akademije iz Rotterdama Julije Campistany, održat će se  od subote do utorka u dvorani udruge Kam Hram u Domu mladih.

Radionica će biti organizirana u tri dijela:

Vođeno opće zagrijavanje

Pripremit ćemo tijelo za tehnike u zraku počevši s kardio vježbama da bi se zagrijali, vježbama specifične fizičke pripreme za zračne tehnike, vježbama aktivne fleksibilnosti i istezanjem.

Tehnika na zračnim elementima

Proći ćemo osnove svakog od zračnih elemenata da bi pripremili tijelo i um za sljedeći dio radionice. Rad na elementima će se bazirati na učenju novih pokreta i figura te na istraživanju izvedbe istih. Fokusirat ćemo se na pronalaženje individualnog načina izvedbe već poznatog materijala, kao ina pronalaženje novih pokreta i figura. Radionica je otvorena za različite razine znanja, a svaki polaznik će imati fokus na drugačiji dio rada koji će biti specificiran individualno.

Istraživanje i prezentacija

Identificirat će se naši obrasci kretanja i pokušat će ih se promijeniti kroz specifične zadatke. Pokret na podu će se koristiti kao početna točka i inspiracija za istraživanje prije prelaska na rad u zraku.
Od dobivenog materijala na istraživačkom dijelu radionice složit ćemo sekvence pokreta koje možemo ponavljati i nadograđivati.

Prijave na sljedeće termine radionica su otvorene za sve zainteresirane:

14.10. subota, 18.00 - 20.30 h
15.10. nedjelja, 11.00 - 13.30 h
16.10. ponedjeljak, 17.30 - 20 h
17.10. utorak, 17.30 - 20 h

Cijena za četiri dana radionice: 350 kn
Cijena za jedan dan radionice: 130 kn

Uplata kotizacije se vrši na licu mjesta.

Broj sudionika je ograničen, rezervacije se vrše na mail kamhram@gmail.com ili u inbox Facebook stranice.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare