Centralov R&B vikend ususret Kungsu

Centralov R&B vikend ususret Kungsu

Petak je rezerviran za Circle gdje uz standardnog DJ-Indyja nastupa i jedan od vodećih švicarskih R&B/hip-hop DJ-eva, Shade

Senzualni R&B vikend kojeg pripremaju čak četiri vrsna DJ-a kroz dva eventa, označava početak priprema za veliki spektakl u srijedu kada nam u Split stiže planetarno popularni Kungs! 

No, idemo redom. Petak je rezerviran za Circle gdje uz standardnog DJ-Indyja nastupa i jedan od vodećih švicarskih R&B/hip-hop DJ-eva, Shade. DJ Shade resident je u najvećim klubovima u Zurichu te redoviti izvođač na jednom od najboljih hip-hop festivala u Europi, Open Air Frauenfeld. 


Subotnji The Kiss nastavlja u istom ritmu, a obilježit će ga nastupi dvaju DJ-eva. EmBee i slovenski Sami zapalit će plesni podij do sitnih jutarnjih sati, a svi oni koji prežive ovaj ludi vikend u Centralu, osim pobjedama naše reprezentacije, mogu se veseliti skorom nastupu mlade francuske zvijezde, Kungsa. 

Dečko koji je planetarnu slavu stekao svojim hitom This Girl, nastupit će u Centralu sljedeće srijede 18. srpnja, a Dalmatinski portal svoje čitatelje nagradit će s 2x2 ulaznice početkom tjedna. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare