Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Četiri kulturno-glazbena događaja u završnici Tjedna Porina

Četiri kulturno-glazbena događaja u završnici Tjedna Porina

Koncert Little Sister planiran večeras na Morpurgovoj poljani otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta

U završnici Tjedna Porina, uoči dodjele jubilarne prestižne glazbene nagrade, pred Splićanima i njihovim gostima su četiri kulturno-glazbena događaja. Danas od 17 sati u hotel Cornaro na rasporedu su promocije dvije knjige, 'Sedma republika' Ante Perkovića i 'Baština - kako sam preživio splitske devedesete i prvih 10 godina TBF-a' Nikole Čelana.

Večer 'Svoju zvizdu slidin' u 19.30 sati počinje u kinu Karaman pretpremijerom dokumentarnog filma 'Pope, vrati se' autora Tonija Volarića, a koncert Little Sister planiran večeras na Morpurgovoj poljani otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta.

U petak, u 11 sati u kinoteci Zlatna vrata Splićani i gosti mogu uživati u predstavi 'Od tišine i glazbe' u organizaciji HDS ZAMP-a, a u Wine & Cheese bar Paradox u 12.30 sati održat će se predstavljanje knjige renomiranog glazbenog kritičara i novinara Zlatka Galla 'Splitska dica - od zidića do vječnosti'.

Vaša reakcija na temu