Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Lauren Fryer) Curu poznatog nogometaša vrijeđaju zbog izgleda, on odgovorio kritičarima

Curu poznatog nogometaša vrijeđaju zbog izgleda, on odgovorio kritičarima

'Kako može biti s njom?'

Ono što ovih dana proživljava Lauren Fryer, djevojka nogometaša Arsenala Declana Ricea, teško je riječima prepričati, a još teže objasniti. Lauren se zbog svog izgleda našla na udaru trolova, koji su je toliko vrijeđali na društvenim mrežama da je djevojka odlučila obrisati sve objave s Instagrama, piše Index.

'On može bolje', 'Kako može biti s njom?', 'Pa gdje je ona od njega?', 'Koliku lovu zarađuje, a gle mu djevojku', samo su neki od komentara koji se mogu pronaći na društvenim mrežama kada se spomenu Lauren i Declan, koji su, inače, zajedno od srednje škole i imaju dijete.


foto: Instagram (Lauren Fryer)

Sve počelo na X-u, nogometaša i na presicama ispitivali o njoj

Sve je počelo lani na X-u (odnosno Twitteru) kada su neki trolovi počeli pisati da nogometaš ima 'niske standarde' i objavljivati fotografije Lauren. Maltretiranje je postalo neizdrživo pa se Lauren potpuno povukla s društvenih mreža. Ostavila je profile aktivne, ali prestala je objavljivati i obrisala sve ranije objave.

Situacija je toliko izmaknula kontroli da su i na presicama Declanu počeli postavljati pitanja o njegovoj djevojci i situaciji u kojoj se našla. On ju je neumorno branio. 'Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje', govorio je tada. Sad su u njenu obranu stali i mnogi drugi. Ovih dana TikTok i X pretrpani su porukama podrške mladoj majci.

'Ovo što Lauren prolazi je sumrak čovječanstva, ta djevojka je predivna, nikome ništa nije napravila, ostavite je na miru', 'Zar smo toliko nisko pali kao čovječanstvo?', 'Ostavite predivnu Lauren na miru', pišu mnogi.

I Lauren i Declan imaju 25 godina, a zajedno su već osam. 2022. dobili su sinčića Judea, a Declan sve svoje slobodno vrijeme provodi s obitelji.

Vaša reakcija na temu