Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalmatinski portal dijeli ulaznice za filmove 'Annabelle: Početak' i 'Tvrd orah 2'

Dalmatinski portal dijeli ulaznice za filmove 'Annabelle: Početak' i 'Tvrd orah 2'

Ukupno 20 čitatelja će besplatno ići u CineStar Split smješten u centru Joker

Dalmatinski portal i CineStar Split dijele ulaznice za filmove 'Annabelle: Početak' i 'Tvrd orah 2'. Karte se mogu osvojiti na Facebooku Dalmatinskog portala, po 10 za svaki film.

'Annabelle: Početak' je horor sljedećeg sadržaja: Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove djevojčice, izrađivač lutaka i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz zatvorenog doma za djecu. No opsjednuta lutka koju je otac izradio - Annabelle okomila se na malenu Janice…

'Tvrd orah 2' je pak animirani filmVjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka.

Vaša reakcija na temu