Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Danas počinje BarBeerTattoo fest, dođite danas na feštu pive!

Danas počinje BarBeerTattoo fest, dođite danas na feštu pive!

Belfast Food će održati koncert u subotu, a The Mad Catz u nedjelju

Danas počinje drugi BarBeerTattoo fest, koji se održava u pubu Plan B do nedjelje. U 18 sati je, naime, promocija pivovare Varionica, dok subotnji program starta u 13 sati.

Dolaze, ponovimo, brijačnica Ka' Brada, Gospon Fulir iz Zagreba, Mr. Razor iz Zadra, Barbershop Španić iz Vinkovaca, Tattoo Oz...

U subotu i nedjelju će se predstaviti splitske craft pivovare Lab, Mandril i Tap B, potom Brlog iz Zadra, te Varionica, Zmajska, Nova runda, Primarius, Pulfer, Velebitsko...

Belfast Food će održati koncert u subotu s početkom u 21 sat, a u nedjelju će od 19 nastupiti grupa The Mad Catz. Prije tog koncerta, u 16 sati će se održati pivski panel. Finale Lige prvaka, dodajmo, gledat će se u posebnoj prostoriji.

Cijeli događaj ima humanitarnu notu...

Vaša reakcija na temu