Foto: Veljko Martinović Današnja utakmica Belgije i Engleske pratit će se na Rivi, a sve je spremno za feštu u nedjelju!

Današnja utakmica Belgije i Engleske pratit će se na Rivi, a sve je spremno za feštu u nedjelju!

Na centralnoj pozornici bit će postavljen video zid, a nakon dvoboja uslijedit će DJ program

Povijesna utakmica za svjetskog prvaka između Hrvatske i Francuske osim u Fan zoni u Đardinu pratit će se i na velikom video zidu s vrhunskom rezolucijom na centralnoj pozornici Rive. Taj događaj organizira Turistička zajednica grada Splita.

- Utakmica s Engleskom je već bila pun pogodak s tri velike plazme na pozornici, a cijeli ugođaj bio je upotpunjen oznakama Splita i tiramolom s prepoznatljivim dresovima, majicama, šalovima… - rekli su iz TZ grada Splita.

Već smo javili da će se Fan zona u Đardinu u nedjelju proširiti, a iza utakmice će se na Rivi nastaviti fešta uz prigodni DJ program. 

Osim toga, i današnja utakmica Belgije i Engleske pratit će se na video zidu na Rivi, a nakon dvoboja za broncu uslijedit će DJ program.

- Ovo su veliki dani za hrvatski sport koji je najbolji promotor našeg turizma i sigurni smo da će atmosfera u najsportskijem gradu na svitu biti onakva kakvu naši vatreni zaslužuju - poručili su iz Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare