Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DELIRIJ ZA KRAJ Grašo među publikom i petominutni vatromet

DELIRIJ ZA KRAJ Grašo među publikom i petominutni vatromet

Gotov koncert

Počeo je vrhunac ovogodišnje Sudamje, koncert Petra Graše na Rivi. Na binu se popeo točno na vrijeme.

23.10Toplo se oprostio od publike i dok je trajao vatromet s Hanom je otišao s Rive.


22.50 -Pred sam kraj koncerta u Splitu Petar Grašo otpjevao je hit ‘Godine prolaze’, publika mu je pomogla stvoriti posebnu atmosferu.

22.45Grašo se na kratko vratio u 90-e, otpjevao refren Sweet child of mine i nastavio domaće. Dok je pjevao hit 'Uvik isti', na stih 'kad budem ima dite dišpet će isti imat', ubacio je 'evo drugo već'. Podijelio je tako s cijelom Rivom lijepu vijest, da će on i Hana dobiti i drugo dijete.


22.30 - 'Moje zlato', jedna od relativno novijih Grašinih pjesama, postala je apsolutni hit odmah po objavi. A da je među omiljenijima, pokazuju reakcije publike kada ju je zapjevao. Pogledajte i poslušajte. 


22.20Na koncert Petra Graše na Rivi u rodnom Splitu stigla je i njegova supruga Hana Huljić Grašo. Pogledajte fotografiju.

22.00Rasplesana i raspjevana Riva uz '92. Gušta se bez zadrške.

21.40 - Odao je počast Oliveru, otpjevao je pjesmu 'Dva put san umra'.

- Na svakom koncertu je pjevam, iako nije moja. Otpjevao je jedan čovik koji je za mene napravio jako puno. Da on nije bio kraj mene, otkrio talent i rekao da pustim sve i pišem i pjevam, ja ne bih bio tu - najavio je pjesmu, a puna Riva je zapljeskala neprežaljenom velikanu.

Uglas se pjeva i 'Cesarica'.


21.30 - Uz brojnu publiku na Rivi, na Grašin koncert pristigli su gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom, saborskom zastupnicom Marijanom Puljak i dogradonačelnik Antonio Kuzmanić sa suprugom.


21.25Nakon uvodnih pjesama Grašo se obratio publici. Pogledajte što je rekao na poveznici.

21.00 - Prva pjesma pred Splićanima je 'Jel' ti reka 'ko'. Dočekan je velikim pljeskom na Rivi.


Vaša reakcija na temu