Nagradni natječaj na Facebooku: Osvoji vrhunski klima uređaj samo jednom rečenicom!

Nagradni natječaj na Facebooku: Osvoji vrhunski klima uređaj samo jednom rečenicom!

Deltron d.o.o. i Mitsubishi Electric daruju klima uređaj vrijedan 4600 kuna

Deltron d.o.o. i Mitsubishi Electric vas ponovno nagrađuju! Uključite se u naš nagradni natječaj objavljen na Deltron Facebook stranici  i izborite se za savršeno rješenje u ove vruće dane. 

Zadatak je poprilično jednostavan, ali zahtjeva visoku kreativnost, no sve se to debelo isplati jer je u igri vrhunski uređaj Mitsubishi Electric marke. Radi se o modelu MSZ-HJ u vrijednosti od 4.600,00 kn. 


Neutralne linije i bijela boja unutarnje jedinice u visokom sjaju karakteriziraju uređaje linije MSZ-HJ, kako bi bili kompatibilni sa svakim tipom prostora. Vanjske jedinice su također kompaktne, lagane, tihe i diskretne. 

Ekonomičnost rada je velika prednost klima uređaja Mitsubishi Electric. Zahvaljujući DC inverter kontroli i pažljivom planiranju komponenti, postiže se visoki stupanj energetske učinkovitosti. Linija MSZ-HJ ima visoki SEER i A+/A+. 

Kvaliteta prostora u kojem živimo također ovisi o razini buke. Mitsubishi Electric klima uređaji pomažu u održavanju maksimalne udobnosti uz minimalnu buku. MSZ-HJ klima uređaji su modeli s iznimno mirnim radom i sniženom razinom buke. 

Uključite se u natjecanje na sljedećem linku. Sretno svim natjecateljima! 


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare