Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KIRIGAMINE ZEN - MITSUBISHI ELECTRIC - dizajnerski klima uređaj: Ugodno okruženje postaje svakodnevica

KIRIGAMINE ZEN - MITSUBISHI ELECTRIC - dizajnerski klima uređaj: Ugodno okruženje postaje svakodnevica

Najljepši klima uređaj u ponudi Mitsubishi Electrica redizajniran je za ovu sezonu, a s osvježenom i još elegantnijom formom pravi je mamac za poglede

Mitsubishi Electric je vodeći svjetski proizvođač energetski učinkovite klimatizacijske opreme kako za kućnu, tako i za komercijalnu upotrebu. Desetljeća posvećena istraživanju su omogućila naprednom asortimanu proizvoda potpunu fleksibilnost, besprijekoran dizajn i pružanje savršene ugode u prostoru.

Najljepši klima uređaj u ponudi Mitsubishi Electrica redizajniran je za ovu sezonu, a s osvježenom i još elegantnijom formom pravi je mamac za poglede te će sasvim sigurno ukrasiti svaku prostoriju.

Karakteriziraju ga napredni anti-alergijski flteri koji će uvelike poboljšati kvalitetu zraka u vašem životnom ili radnom prostoru. Uređaj je opremljen tjednim programima kojima je moguće precizno postaviti radne cikluse i tako automatizmom postići savršenu temperaturu u svakom trenutku.

Kirigamine Zen sjajno će poslužiti za grijanje i hlađenje prostora, jer japanski klima uređaj bez ikakvih poteškoća radi na ekstremnim temperaturama. Funkciju hlađenja održava do 46°C, a grijati može do -15°C.

Stoga, odabirom Mitsubishi Electric klima uređaja briga oko nesnosnih ljetnih temperatura nestaje u trenu.


Ovom uređaju serije EF nije potrebna preporuka. Ako hoćete klima uređaj koji će vam uljepšati unutrašnji prostor, pravi izbor je serija EF. Ali nije sve u dizajnu, u srcu se krije vrhunska tehnlogija i veoma visoka energetska učinkovitost, godišnja potrošnja za hlađenje je 103 kWh, a za grijanje 716 kWh. Serija EF predstavlja spoj vrhunske inverterske tehnologije i modernog dizajna.





Napredna funkcija 'Silent mode' ima opciju postavljanja brzine ventilatora na izvanredno tihi rad (samo 21dB na EF18/22/25/35 modelima). Ova jedinstvena značajka omogućuje korištenje serije Kirigamine Zen u svim situacijama.


Moderan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica odražava njihovu profnjenost i kvalitetu. Moderan dizajn je dostupan u tri različite boje: bijela, srebrna i crna. Unutarnja jedinica Kirigamine Zen za vrijeme rada ne mijenja izgled i time zadržava svoj tanak i elegantan dizajn. Jedina fzička promjena je gibanje poklopca za ispuh zraka.

Tvrtka Deltron d.o.o. već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi Mitsubishi Electric proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje 'klime' po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.


Vaša reakcija na temu