Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Discoteque One ili Venus? Odlučite sami...

Discoteque One ili Venus? Odlučite sami...

Petak je rezerviran za party kojeg predvodi šibenski je DJ s preko 20 godina staža na sceni

Dva vrhunska eventa zakazana su ovog vikenda u ponajboljem splitskom klubu. Nakon nekoliko stranih gostovanja klub Central nastavlja sa svojim regularnim eventima u sklopu kojih glazbu vrte poznati domaći DJ-evi. Odluka neće biti laka i zato je najbolje rješenje klub posjetiti oba dana. 


Petak je ovog vikenda rezerviran za Discoteque One kojeg predvodi šibenski je DJ s preko 20 godina staža na sceni - Mladen Živković (DJ TimE) ujedno i jedan od pionira elektronske glazbe u Dalmaciji.  Subotnji Venus ne treba posebno najavljivati, event je to koji od samog starta uživa popularnost kod ljubitelja house glazbe, a predvode ga DJ Johnny I. and Soundlab. 

Oba eventa, kao i uvijek startaju pola sata iza ponoći, a VIP rezervacije mogu se dobiti putem broja telefona +385 (0)91 3323 234. 

Vaša reakcija na temu