Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Domaća atmosfera i tradicionalna jela u restoranu 'Manufaktura'

Domaća atmosfera i tradicionalna jela u restoranu 'Manufaktura'

Na večerašnjem otvorenju 'zimske' sezone goste očekuje 'Maestro bend'

Za sve koji žude za dobrom tradicionalnom kuhinjom, večeras je prava prilika da isprobaju jelovnik restorana 'Manufaktura' u Kaštel Štafiliću, nadomak zračne luke.

Već godinu dana restoran oduševljava svojim roštiljem i bogatom ponudom gotovih jela, te se u kratko vrijeme probio na gastronomsku kartu Kaštela i okolice. Cjelokupan interijer prožet je domaćom atmosferom, a autohtoni dalmatinski štih daje mu posebnu draž.

Na večerašnjem otvorenju 'zimske' sezone goste očekuje 'Maestro bend', a početak programa zakazan je u 21 sat. Svoje mjesto može se rezervirati na broj - 099 454 92 41, a iz restorana kratko poručuju:

- Svi ste pozvani!

Vaša reakcija na temu