Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Split dobio još jedan craft bar, ljubitelji Dylana Doga bit će oduševljeni

Split dobio još jedan craft bar, ljubitelji Dylana Doga bit će oduševljeni

Vizualnom identitetu kafića pomogli su i umjetnici Dona Tomić, Tomislav Margan i Antonela Ševo

Split je dobio još jedno zanimljivo mjesto za izlazak: Dellamorte Craft Bar otvoren je na Firulama, na adresi Poljička 16, u prostorima bivšeg Bobisa. Nudi veliki izbor craft piva, kvalitetnih žestica i ostalih pića čiji izbor se vodi filozofijom da je kvaliteta ispred kvantitete. 

- Dosta pažnje se usmjeruje na točene pive, tako da ćemo u rotaciji imati šest tapova, na kojima će se naći provjerena piva, kako domaća, tako i strane ekskluzive. Uređenje prostora je inspirirano Dylanom Dogom, pa na račun toga dolazi ime Dellamorte. Iako podosta mračno za bar, ljubitelji Dylana Doga prepoznat će da inspiracija dolazi od kultnog filmskog uratka 'Dellamorte Dellamore' Michele Soavija - rekao nam je Mario Vidić, vlasnik bara.

Vizualnom identitetu kafića pomogli su i umjetnici Dona Tomić, Tomislav Margan i Antonela Ševo, a za logo je zaslužan zagrebački graffiti umjetnik Modul8. Dellamorte je zamišljen prije svega kao ugodno mjesto gdje će se moći opustiti uz kvalitetno craft pivo ili kavu, možda i pročitati strip uz dozu ugodnih hip-hop instrumentala.

- Dellamorte je logični nastavak splitske craft revolucije, a dokaz da craft priča u Splitu cvjeta je taj što imamo i sve više novih pivovara u gradu. Uz LAB i njihovog svima poznatog Barbe, tu su i Mandrill, a uskoro i novi Tap-B. Tako da sa sigurnošću možemo reći da je zlatno vrijeme crafta u Splitu pred nama! - zaključio je Vidić.

Vaša reakcija na temu