EKSKLUZIVNO: Za Svetog Duju na Rivi nastupaju Marijan Ban, Jole, Dražen Zečić, Tiho Orlić i grupa Viva

EKSKLUZIVNO: Za Svetog Duju na Rivi nastupaju Marijan Ban, Jole, Dražen Zečić, Tiho Orlić i grupa Viva

Koncert na Rivi će imati dobrotvorni karakter

Za feštu svetoga Duje na splitskoj Rivi nastupit će Marijan Ban, Jole, Dražen Zečić, Tiho Orlić i grupa Viva.  Kako nam je pojasnio u ime organizatora čelnik splitske udruge Hvidra Mario Tomasović prihvatili su poziv za organizacijom te će na ovaj način i odati počast Andriji Bartuliću, tragično preminulom hrvatskom branitelju u čiju se čast do sada tradicionalno održavao koncert u splitskom HNK. I koncert na Rivi će imati dobrotvorni karakter, pomoći će se novcima od sponzora udruzi Naš svijet koja skrbi o teže bolesnoj djeci.

Ove godine, podsjetimo, zbog pada proračuna, najavljena je skromnija proslava, kao i da će splitskoj gradskoj upravi ruku dati Hvidra, a jedan dio financijskih obveza tijekom obilježavanja sveca zaštitnika preuzela je Splitsko-dalmatinska nadbiskupija. Vladinoj povjerenici Branki Ramljak organizacija proslave je svakako jedan od većih konkretnih zadataka u kratkom vođenju Splita.

Dodajmo da će na kraju večeri sigurno biti i tradicionalni vatromet, a s cijelim programom javnost će uskoro biti poznata.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare